Μαθήματα

μάθετε τα πάντα για τα τμήματα μας

SSI_LOGO

H SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΛΙΓΩΝ ΜΑΝΙΩΔΩΝ ΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΟΝΤΑΙ.

Για πάνω από 45 χρόνια, η SSI έχει παράσχει εκπαίδευση, πιστοποιήσεις στην κατάδυση και εκπαιδευτικό υλικό στους αυτοδύτες, στους εκπαιδευτές, στα καταδυτικά κέντρα και θέρετρα ανά τον κόσμο. Ξεκίνησε το 1970, η SSI έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει περισσότερα από 30 Κέντρα Εξυπηρέτησης, αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 110 χώρες με πάνω από 2800 τοποθεσίες διεθνώς και έχει υλικά τα οποία κυκλοφορούν σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Η SSI είναι ξεκάθαρα πλέον το όνομα που πρέπει να εμπιστεύεστε στον καταδυτικό κόσμο, και αποδίδουμε αυτή την επιτυχία στις χωρίς συμβιβασμούς προδιαγραφές και πρότυπα και στην εστιασμένη μεθοδολογία.

Η SSI ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΘΕΙΤΕ.

Από την 1η Ιουνίου, 2010 Η Scuba Schools International είναι ένας από τους λίγους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που έχει πιστοποιηθεί παγκοσμίως με το Πιστοποιητικό ISO. 7 προγράμματα SSI , 5 για αυτοδύτες και 2 για εκπαιδευτές, πήραν πιστοποιητικά σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα – ISO 11121 για το πρόγραμμα «Δοκιμάστε την κατάδυση» Try Scuba Diving, ISO 28401-1 to -3 για Scuba Diver έως Dive Guide, ISO 11107 για Εμπλουτισμένο Αέρα Nitrox and 28402-1 and -2 για Dive Control Specialist και Open Water Instructor. Εξαιτίας αυτού, οι κάρτες ταυτοτήτων της SSI C-Cards για τις αντίστοιχες βαθμίδες πιστοποίησης θα φέρουν το σήμα ποιότητας ISO στο μέλλον.

open-water-diver

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

Το Διεθνές Αρχηγείο βρίσκεται εκεί όπου συμβαίνουν οι σημαντικές τυποποιήσεις των καταδυτικών πιστοποιητικών SSI και η επιμόρφωση. Εκεί γράφονται τα Πρότυπα και οι προδιαγραφές και δημιουργούνται οι δεξιότητες και οι τεχνικές για τα τμήματα της SSI. Εκεί επίσης παράγουμε τα εκπαιδευτικά υλικά και με τη βοήθεια των Κέντρων Εξυπηρέτησης, τα μεταφράζουμε σε πολλές γλώσσες.

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης: Τα κέντρα εξυπηρέτησης της SSI επιβλέπουν και εξυπηρετούν τα Καταδυτικά Κέντρα, τα Καταδυτικά Θέρετρα και τους επαγγελματίες της κατάδυσης της περιοχής που τους έχει ανατεθεί.

Καταδυτικά Κέντρα SSI και Καταδυτικά θέρετρα: Αυτές οι επαγγελματικές επιχειρήσεις διευθύνουν σχολεία ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης για επίπεδα εκπαίδευσης αυτοδυτών και επαγγελματικών της κατάδυσης, και προσφέρουν επίσης μία ποικιλία από καταδυτικές εκδρομές τοπικές ή και διεθνείς στους πελάτες τους. Επισκεφθείτε ένα από αυτά σήμερα για να αρχίσετε ή να συνεχίσετε την υποβρύχια περιπέτειά σας!

AquaLand ότι χρειάζεστε για να γίνετε ολοκληρωμένοι δύτες!

Το καλύτερο Κέντρο Καταδύσεων στη Βόρεια Ελλάδα!